Verspaning

Het bewerken van producten vergt grote accuratesse

Op deze pagina van onze website laten we een aantal voorbeelden zien van bewerkingen. Mocht u onverhoopt nog vragen hebben over afbeeldingen of een specifieke bewerking dan vragen wij u vriendelijk even persoonlijk contact met ons op te nemen.

Elk product, iedere serie of prototype wordt met passie en de nodige kennis door onze vakkundige medewerkers vervaardigd. In combinatie met een modern, veelzijdig machinepark is Soethoudt Metaalbewerking in staat om op duurzame wijze een grote verscheidenheid aan producten te leveren die voldoen aan al uw kwaliteitseisen.

planning-transport-verpakking

Planning, transport en verpakking

Elk project wordt bij Soethoudt Metaalbewerking zorgvuldig ingepland en natuurlijk houden we u persoonlijk op de hoogte van het productieproces.

Ook het transport en verpakking zijn bij ons in goede handen. Uw metalen en/of kunststof producten worden, in overleg met u met zorg verpakt en geleverd, conform uw kwaliteitseisen. Per klant kunnen er, indien gewenst, specifiek afspraken gemaakt worden over snelheid van levering, de wijze van vervoer of de keuze van een transporteur.

Informele en prettige werksfeer komt ten goede aan de kwaliteit

Bij Soethoudt Metaalbewerking hanteren we een informele werksfeer. Onze deskundige medewerkers werken in goed onderling overleg samen aan een zo perfect mogelijk eindresultaat. Bij problemen worden er oplossingen gezocht én gevonden. Want uiteindelijk is een tevreden klant ook een klant die wederom voor nieuwe orders zorgt, waardoor we samen aan een succesvolle toekomst kunnen bouwen.

Goed communiceren
met elkaar

Bij Soethoudt Metaalbewerking werken we met korte communicatielijnen. U heeft dus niet ‘allerlei mensen’ aan de lijn, maar altijd een vast aanspreekpunt. Iemand die weet waar u het over heeft en begrijpt wat u bedoelt.

Want of u nu een bestaande of nieuwe klant bent, we willen graag helder met u communiceren. Zodat u weet wat u aan ons heeft en weet waar u op mag rekenen. Zowel de communicatie met u en de vertaling van uw wensen naar onze vakmensen intern is essentieel, wanneer het gaat om een efficiënt en foutloos werkproces.

informele-werksfeer